Om Bivokspapir.dk

Bivokspapir er en reel bæredygtig erstatning til madpapir og staniol, da det kan vaskes og bruges igen og igen. Samtidig har det en række egenskaber som madpapir og staniol ikke har, da det er lavet af helt naturlige materialer: bivoks og bomuld.

De naturlige materialer gør at maden ikke bliver indelukket, men kan ånde, samtidig med at den bliver holdt frisk. Der er med andre ord ingen grund til ikke at bruge bivokspapir som alternativ til staniol el. madpapir/mellemlægspapir.

Derfor har jeg lavet denne side, for at gøre det nemmere at finde frem til forskellige former for bivokspapir, samt lære hvordan du bruger det, rengør det og får mest muligt ud af det.

Bivokspapir.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.