Genanvendeligt madpapir

I mange år har vi brugt mellemlægspapir, staniol og husholdningsfilm til at gemme og opbevarer mad og madrester i køleskabet eller til at pakke maden i madpakken ind med, men med det store fokus på den grønne omstilling er der i dag massere af genanvendelige alternativer til madpapir.

Genanvendeligt madpapir kan være mange ting, men de mest populære former for genanvendligt madpapir er genanvendeligt bivokspapir. Der findes dog også andre moderne løsninger på engangsmadpapir. I denne artikel kan du læse om de forskellige slags madpapir du kan erstatte de klassiske med.

Bivoks madpapir

Bivoks madpapir er blevet super populært og er også kendt som bivokspapir el. bivoks wraps. De er nemme at genanvende, kan bruges til at pakke det meste ind og er rigtig nemme at rengøre. Er bivoksen ved at være vasket væk, kan man også købe blokke til at genopfriske det med – det kan altså holde i rigtig lang tid.

Det er primært bivokspapir vi har fokus på her på siden, hvor du kan finde alverdens bivokspapir i forskellige farver og mønstrer, fra mange forskellige mærker. Du kan se eksempler på populært bivokspapir herunder.

Silikone madpapir

En anden måde at opbevarer mad på, er med det genanvendelige alternativ til madpapir lavet i silikone. Silikone er generelt blevet et populært produkt at bruge til mange ting i køkkenet fordi det er slidstærk og tåler mange forskellige temperaturer, samt det slipper let.

Det danske nytænkende brand Maistic, der har fokus på at skabe bæredygtige alternative til almindelige hverdagsprodukter, har skabt et silikone madpapir der kan bruges ligesom husholdningsfilm el. bivokspapir. Du kan trække det udover skåle og bøtter el. folde det om mad. Du kan se det smarte produkt herunder.

Det er nogle af de mest smarte typer af genanvendeligt madpapir. Men udover disse kan også nævnes brødposer, silikone poser, madposer af bomuld og bomuldscovers.

Kender du til andre smarte typer madindpakning og madopbevaring, så må du meget gerne dele det i kommentarfeltet herunder, så alle læsere kan få glæde af det og vi kan finde nogle produkter frem der kan anbefales.

Skriv en kommentar